TUOTTEIDEN TOIMITUSEHDOT

Voimassa 01.05.2021 alkaen.

1. Yleistä verkkosivujen kautta tilaamisesta

Verkkosivujen tuotteita myy Ompelimo ritvaMai NY. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Koska ritvaMai NY toimii Nuori yrittäjä yhdistyksen jäsenrekisterin kautta, ei se ole rekisteröitynyt kaupparekisteriin, eikä sillä ole omaa y-tunnusta. Tuotteet eivät sisällä arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

2. Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.ritvamai.fi tilauslomakkeen kautta.

Kaikki tilaukset vahvistamme sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Mikäli tilauksen tekeminen tilauslomakkeen kautta ei jostain syystä onnistu voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse tai puhelimitse info@ritvamai.fi tai +358 40 480 1036.

3. Maksutavat

Tuotteet voidaan maksaa joko tilisiirtona tai noudon yhteydessä käteisellä.

3.1. Pankkisiirto

Tilaus voidaaan maksaa perinteisellä tilisiirrolla. Maksusuoritukset osoitetaan ritvaMain tilille tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Laitamme tilauksen käsittelyyn heti kun tilauksen loppusumma näkyy tilillämme. Toimitusaika lasketaan tästä päivästä lähtien. Muilta kuin Osuuspankin tileiltä maksettaessa huomioithan mahdollisen 1-3 päivän pankkiviiveen. Mikäli tuotetta ei ole maksettu 10 vuorokauden sisällä, peruuntuu tilaus automaattisesti.

3.2. Käteismaksu

Mikäli tuotteet noudetaan sovitusti, voidaan tilaus maksaa myös käteisellä. Käteisostosta saa erillisen käteiskuitin.

4. Toimitusaika

Tilauksesta valmistettavien tuotteiden toimitusaika on noin 1-3 viikkoa tilauksen maksamisesta. 

Mikäli tarvitsiset tuotteen lupaamaamme  toimitusaikaa nopeammin, voit tiedustella sen hetkistä toimitusaikaa. Kiireellisistä tilauksista laskutetaan kiirelisä 30 %.

5. Toimitustapa

Toimitamme tilaukset pakettina. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista, maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta www.posti.fi

Toimituskulut sisältävät postitus- ja pakkauskulut. Ilmoitamme toimituskulun määrän tilausvahvistuksessa.

Vaihtoehtoisesti voit sopia erillisen noudon. Voit tiedustella noutoajankohtaa sähköpostilla osoitteesta info(a)ritvamai.fi tai puhelimitse numerosta +358 40 480 1036. 

Ompelimo ritvaMai NY pidättää oikeudet hintamuutoksiin.

6. Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain  käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautuksesta aiheutuneista postikuluista vastaa asiakas (poislukien reklamaatiotilanteet, kts. kohta 6.1.). Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen tai reklamoida tuotteen, otathan ennen tuotteen postitusta yhteyttä meihin sähköpostitse info(a)ritvamai.fi. Tuotteen vaihtaminen esimerkiksi toiseen kokoon on asiakkaalle maksutonta ja vaihdon postikuluista vastaa myyjä.

Liitä palautuksen mukaan selvitys, josta käy ilmi ainakin seuraavat tiedot:

  • nimesi ja osoitteesi
  • puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • palautuksen syy
  • mitä palautukselle tehdään (haluatko vaihtaa toiseen kokoon vai palauttaa kokonaan)

Huomioithan, että mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Palautusosoite:

Asiakaspalautus

Ompelimo ritvaMai NY
Louonmäentie 117
61120 LOUKO

puh. 040 480 1036

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan  suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

6.1. Reklamaatiot

Reklamaatiotilanteissa (viallinen tuote) ota viipymättä ennen tuotteen palauttamista yhteyttä sähköpostitse info(a)ritvamai.fi tai puhelimitse +358 40 480 1036 ja toimi sen jälkeen saamiesi ohjeiden mukaan. Reklamaatiotilanteissa myyjällä on oikeus ensisijaisesti korjata tuotteessa oleva virhe tai toimittaa tilalle virheetön tuote. Toissijaisesti kauppa voidaan purkaa ja tuotteen hinta hyvittää asiakkaalle. Tuotteessa olevan virheen vuoksi aiheutuvista lähetyskuluista vastaa Ompelimo ritvaMai NY.

6.2. Ongelmatilanteet kuljetuksessa

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info(a)ritvamai.fi tai puhelimitse numeroon +358 40 480 1036.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai vioittuneesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

7. Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Ompelimo ritvaMai NY käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.