Ompelimo ritvaMai

Helka tunika, yksivärinen

Helka-tunikan malli on rennon väljä ja se sopiikin erinomaisesti suoremmalle vartalolle, odottaville äideille tai kenelle tahansa hieman väljemmästä istuvuudesta pitävälle.

69.95 

Kuvaus

Helka tunikan malli on rennon väljä ja se sopiikin erinomaisesti suoremmalle vartalolle, odottaville äideille tai kenelle tahansa hieman väljemmästä istuvuudesta pitävälle. Miellyttävästä joustavasta trikookankaasta valmistettu tunika sopii arkeen ja juhlaan – yhdistä se vain erilaisiin asusteisiin! Voit valita tunikaan joko lyhyet, 3/4 mittaiset tai pitkät hihat. Valitse jokin upeista väreistä!

 

Materiaalit

Helka tunikan materiaalina on miellyttävän pehmeä trikookangas. Tämä trikoo on erittäin joustavaa, mikä tekee siitä mukavan tuntuisen päällä. Laadukas trikoo on riittävän paksua, jotta se tuntuu päällä tukevalta eikä siitä kuulla läpi. Kankaan pinta on sileä. Käytetty trikookangas on tuotettu Ökotex 100-standardin mukaisesti.

 

Monikäyttöisen tunikan voi napata vaatekaappiinsa vaikka useammassa värissä tai kuosissa. Luottovaatteen voi yhdistää asuihin loputtomilla tavoilla sopimaan arkeen ja juhlaan. Valitse omasi jollakin ihanista kuoseistamme tai tyylikkäänä yksivärisenä.

 

Huomaathan, että kaikkia Ompelimo ritvaMain tuotteita on mahdollista räätälöidä omiin mittoihin sopivaksi. Mikäli vaatteen istuvuus tai koko mietityttää, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löydät sivun alareunasta.

 

Kokotaulukko

Lisätiedot

Valitse koko

, , , , ,

Valitse hihan pituus

, ,

Valitse trikoo väri

, , , , ,

Materiaalitiedot

,