Ompelimo ritvaMai
Ale!

Kaisa collegepaita, violetti, koko M, OUTLET

Väljän mallinen naisten collegepaita suosikkiväreissä.

Alkuperäinen hinta oli: 54.95 €.Nykyinen hinta on: 43.96 €.

1 varastossa

Kuvaus

Tämä ihana naisten collegepaita on malliltaan väljä, joten paita istuu mukavan rennosti. Riittävän napakka resori mahdollistaa helman asettamisen haluamaansa kohtaan olematta kuitenkaan liian tiukka. Pyöreä pääntie on juuri sopivan kokoinen, se ei kurista eikä kumarrellessa vilauta. Valitse oma suosikkivärisi!

 

Materiaalit

Naisten collegepaitaan materiaaliksi on valittu miellyttävän pehmeä joustocollege. Joustocollege-kangas joustaa neljään suuntaan, mikä tekee siitä äärettömän mukavan materiaalin päällä. Laadukas joustocollege on tiiviisti kudottu, joten sen pinta on sileä ja se pysyy hyvänä pitkään. Käytetty joustocollege on tuotettu Ökotex 100-standardin mukaisesti.

 

Kaisa collegepaita on jo monen vaatekaapin luottovaate! Valitse omasi jollakin ihanista kuoseistamme tai tyylikkäänä yksivärisenä.

 

Huomaathan, että kaikkia Ompelimo ritvaMain tuotteita on mahdollista räätälöidä omiin mittoihin sopivaksi. Mikäli vaatteen istuvuus tai koko mietityttää, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löydät sivun alareunasta.

 

Kokotaulukko

Lisätiedot

Materiaalitiedot