Ompelimo ritvaMai

Sylvi trikoopaita, yksivärinen

Perinteinen, hyvin istuva t-paita on yksi vaatekaapin kulmakivistä ja sen voi yhdistellä asuihin loputtomilla tavoilla arkeen ja juhlaan. Valitse omasi jollakin ihanista kuoseistamme tai tyylikkäänä yksivärisenä.

49.95 

Kuvaus

Joka naisten luottopaita – Sylvi trikoopaita on suunniteltu osaksi toimivaa arkivaatetusta. Väriä ja kuosia vaihtamalla tämä naisten pitkähihainen trikoopaita muuntautuu moneen tilaisuuteen sopivaksi. Naisellinen, vartalonmuotoja mukaileva istuvuus. Pyöreä, keskikokoinen kaula-aukko kehystää kasvot kauniisti. Valitse oma värisi!

 

Materiaalit

Sylvi trikoopaidan materiaalina on miellyttävän pehmeä trikookangas. Tämä trikoo on erittäin joustavaa, mikä tekee siitä mukavan tuntuisen päällä. Laadukas trikoo on riittävän paksua, jotta se tuntuu päällä tukevalta eikä siitä kuulla läpi. Kankaan pinta on sileä. Käytetty trikookangas on tuotettu Ökotex 100-standardin mukaisesti.

 

Perinteinen, hyvin istuva trikoopaita on yksi vaatekaapin kulmakivistä ja sen voi yhdistellä asuihin loputtomilla tavoilla arkeen ja juhlaan. Valitse omasi jollakin ihanista kuoseistamme tai tyylikkäänä yksivärisenä.

 

Huomaathan, että kaikkia Ompelimo ritvaMain tuotteita on mahdollista räätälöidä omiin mittoihin sopivaksi. Mikäli vaatteen istuvuus tai koko mietityttää, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löydät sivun alareunasta.

 

Kokotaulukko

Kokotaulukko naiset yläosat

Lisätiedot

Valitse koko

, , , , ,

Valitse trikoo väri

, , , , ,

Materiaalitiedot

,