Ompelimo ritvaMai

Pilvi tunika, kuviollinen

Pussitetussa tunikassa hauskana yksityiskohtana on sivusaumoihin piilotetut taskut. Materiaali on miellyttävän pehmeää, joustavaa trikoota.

74.95 

Kuvaus

Miellyttävästä joustavasti trikookankaasta valmistettu tunika sopii arkeen ja juhlaan – yhdistä se vain erilaisiin asusteisiin! Tunikan helma on pussitettu. Voit valita tunikaan hihat joko lyhyenä, 3/4-mittaisina tai pitkinä. Hauskana yksityiskohtana sivusaumoihin piilotetut taskut. Yhdistä Rose garden -kuosiin esimerkiksi mustat trikoolegginsit!

 

Materiaalit

Pilvi tunikan materiaalina on miellyttävän pehmeä trikookangas. Tämä trikoo on erittäin joustavaa, mikä tekee siitä mukavan tuntuisen päällä. Laadukas trikoo on riittävän paksua, jotta se tuntuu päällä tukevalta eikä siitä kuulla läpi. Kankaan pinta on sileä. Käytetty trikookangas on tuotettu Ökotex 100-standardin mukaisesti.

 

Monikäyttöisen tunikan voi napata vaatekaappiinsa vaikka useammassa värissä tai kuosissa. Luottovaatteen voi yhdistää asuihin loputtomilla tavoilla sopimaan arkeen ja juhlaan. Valitse omasi jollakin ihanista kuoseistamme tai tyylikkäänä yksivärisenä.

 

Huomaathan, että kaikkia Ompelimo ritvaMain tuotteita on mahdollista räätälöidä omiin mittoihin sopivaksi. Mikäli vaatteen istuvuus tai koko mietityttää, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löydät sivun alareunasta.

 

Kokotaulukko

Lisätiedot

Valitse koko

, , , , ,

Valitse hihan pituus

, ,

Valitse trikoo kuosi

, , ,

Materiaalitiedot

,